Skrå CPH - workshop/undervisningslokale i lys baggårdsfabrik

500-5000

Udleje   Københavnsområdet


Mangler du et lokale til workshops, undervisning, møder eller lignende? Underviser/træner du i eksempelvis yoga, tegning, teater, collage, plantefarvning eller andet lignende, og drømmer du om at afprøve din kreative praksis med andre?

Skrå udbyder udlejninger og medlemskaber i lokalet Kernen, i en charmerende og lys gammel baggårdsfabrik på Frederiksberg. Kernen er ca. 68 m2 og indeholder et mindre tekøkken og adgang til toilet og bad.

Vi tilbyder både månedlige udlejningsmedlemskaber og også enkeltvise udlejninger, der prissættes alt efter arrangementets art, varighed og antal deltagere.

Om Skrå:
Skrå er et kultur- og arbejdsfællesskab, der har eksisteret siden 2015. Vi har til huse i en grøn baggård på kanten af Nørrebro og Frederiksberg. Skrå har omkring 35 medlemmer, en bred skare af kreative sjæle, der deler dagligdag og virke, i en lys og hyggelig gammel buddinge fabrik på Nordre Fasanvej.

Bliv klogere på os og vores sted på vores hjemmeside og instagram og send os en mail, hvis du er interesseret i at besøge os og høre nærmere.


Kontakt

skraacph.dk
instagram: @skraa_cph
mail: info@skraacph.dk