Skønt 15 m2 atelier/værksted (eget rum ca. 95% af tiden) 2200 N

3270,-

Udleje   Københavnsområdet


Jeg lejer en arbejdsplads på ca.15 m2 ud i bagerste del af dette dejlige højloftede lokale fra 1. dec (potentielt 1. okt.). Der er masser af vægplads, adgang til toilet, tekøkken, gård og ca. 5 m2 tør kælder.
Huslejen er på 3270,- incl. el og varme (huslejen stiger årligt med 3% hver d. 1/4). Depositum 2 mdrs. husleje. Der er 400 V i lejemålet.
Jeg søger en lejer der ikke arbejder med noget meget støjende eller stærkt lugtende, da lejemålet ligger i en beboelsesejendom.
Jeg har selv showroom/udsalg af mine produkter i den forreste del af lokalet - mellem facade vinduet og butiksdisken. Jeg har ikke faste åbningstider, men åbent et par dage om ugen omkring 6-10 timer og efter aftale 9-22 (da jeg selv bor i ejendommen). Pt. ekspederer jeg typisk 2-6 kunder pr. uge ved disken i lokalet. Dvs. at du mestendels kan have lokalet for dig selv og du kan selvfølgelig lukke døren op til baglokalet, når vi begge to arbejder.
Jeg er selv designer og arbejder med design og produktion af porcelæn/glas/træ i baglokalet. Jeg har desuden et 26 timers deltidsjob ved siden af, så en del af tiden er jeg ikke selv på værkstedet. Du kan se hvad jeg laver på facebook "Enkelt og håndlavet" / instagram "enkeltoghaandlavet". Adr. Stevnsgade 3, 2200 Kbh. N.


Kontakt

Tlf.: 20 99 37 11 / mwc@abgg.dk