Kbh K: Billigste måde at få eget lækre kontor (1-3 pers) med sol og fransk altan i indre by

3.600 kr/md + forbrug. Momsfritaget

Udleje   Københavnsområdet


Kbh K: Vores mest charmerende kontor med eftermiddagssol, fransk altan og udsigt til åben plads og smukt træ er ledigt fra 1. september!

Kontoret kan lejes i sin helhed og er passende til 1-3 personer. Dertil kommer masser af hyggelige fællesarealer. Der er 30% i rabat på lejen i september og oktober. Startpris er 3.600 kr/md + drift/forbrug.

Er du til stuestemning, sofahygge, latinerkvartervibe og en rolig hverdag i godt selskab, så er iværksætter-kontorfællesskabet "Dit Rum" på Teglgårdstræde i indre by noget for dig.
Her har du muligheden for både koncentreret arbejde bag lukket dør og deltagelse i det sociale fællesskab.

Du kan indrette dit eget rum helt efter egne behov, mens fællesskabet leverer rammerne og alle faciliteter.


Vi er 7 forskellige virksomheder + kontorhund, som har lyst til at byde velkommen til endnu en beboer, der vil sætte sit præg med personligt, kreativt og fagligt gejst. Du/I må derfor meget gerne have en nysgerrig og involverende natur.
Virksomhederne beskæftiger sig bl.a. med app-udvikling, psykologi, marketing, adfærdsanalyse, computerspil til børn, e-shops, teater mv.

“Dit Rum” ligger på 1. sal i en ældre, renoveret bygning tilbagetrukket fra vej og trafik. Vi har 175 m2 fordelt på 7 lyse og flotte, 1 - 5 personers, lukkede kontorer. Indret dit eget kontor helt som du har lyst, og luk døren når du har behov for det.
Der er adgang 24/7 og følgende er inkluderet i lejen:

- Veludstyret køkken og selskab til frokost
- Kaffe (espresso og stempel), te mv.
- Fiber-internet, kablet netværk, wifi mv.
- Strøm, varme og el
- Rengøring
- Lejlighedsvis fredagsbar!

Vi skal ikke tjene på husleje, så prisen sættes efter vores faktiske omkostninger uden tillæg, og varierer efter kontorets størrelse, placering og antal personer.

Priser
v. 1 person: 3.600 kr/md (med rabat) + drift og forbrug ca. 1.400 kr/md
Ekstra person: 600 kr/md.

Fra og med november stiger lejen fra 3.600 kr/md til 5.200 kr/md (kostpris). Drift er uændret, og der kommer ikke yderligere omkostninger.

Lejen er moms-fritaget.

Depositum: 2 mdr. leje


Kontakt

Kontakt
Email: jesper.ellegaard@gmail.com

Flere billeder på
facebook.com/ditrumfb