Kontorplads i kontorfællesskab med Photostudie/Multisal i NV

2250kr ekskl. moms

Udleje   Københavnsområdet


I vores kontorfælleskab i kbh NV, har vi udover din kontorplads en stor Photostudie/multifunktionsal (75m2) og to mødelokaler. Disse lokaler kan reserveres uden ekstra omkostninger. I alt er der 24 arbejdspladser i åbne og lukkede lokaler. De lukkede lokaler er optaget dvs. at de nuværende ledige kontorpladser er i en åben sal, som man deler med andre.
Målet er at have en god sammensætning af personer med forskellige professioner, som inspirerer hinanden i et kreativt arbejdsmiljø. Vi stræber efter at skabe en arbejdsplads, der virker for alle parter. Lige nu er vi 20 personer; fotografer, grafikere, videoproducere, designere, og et konsulenthus med softwareudviklere.
Pris for en kontor-/arbejdsplads er 2250 kr. + moms.. Alt er inkl. rengøring, el, varme, internet og fælles torsdagmorgenmad!! Depositum er en måneds leje og en måneds opsigelse.
Vores lokaler (376 m2) ligger 5 minutter fra Nørrebro station, på Glasvej i Nordvest. Lokalerne har tidligere været Post Danmarks pakkeservice og har et industrielt look.


Kontakt

Ved interesse eller spørgsmål kan jeg (udlejer) kontaktes her:
christofwisse@gmail.com
mob: 29 40 73 77