Vi søger 1-2 medlemmer til Classen Haandvaerk pr. 2 januar 2024,

1750

Udleje   Københavnsområdet


Vi søger 1-2 nye kollegaer til butikken Classen Haandvaerk, Classensgade 14 på Østerbro
Vi forestiller os du skaber produkter indenfor kategorien tekstil, glas, træ, bijouteri eller lignende. Butikken har eksisteret i over 7 år og har efterhånden en god kundekreds i området og fra øvrige steder. Pt. er vi billedkunstner Kristine Hellesøe, tekstil fra Vita Vass (som desværre stopper) og Keramiker Helene Schjødts som også har sit keramikværksted i baglokalet.

Huslejen er 1750 kr. pr. måned pr. kunsthåndværker/kunstner. Prisen er inkl. el, varme, emballage, WiFi, dekoration og rengøring. Alt salg af dine egne ting går 100 % til dig selv, men vi forventer at du kan tage 9 butiksvagter pr. kvartal af 3-5 timers varighed. For dig vil det også være en unik mulighed for at møde kunderne, samt invitere dine egne kunder i butikken når du selv har en vagt. Vi kan desuden skabe unikke vinduesudstillinger, events, udstillinger og lagersalg. Imens du har en butiksvagt er det muligt at sidde i værkstedsdelen og arbejde f.eks. ved din computer eller udføre andet simpelt håndværk. Vi værdsætter godt håndværk, dansk produktion samt produkter der kan gå i tråd med vores og at du har eget CVR. Nr.

Depositum er 2 mdr. husleje og der er 2 mdr. opsigelse.
Dertil kan komme udgifter til skiltning, samt butiksinventar til dine produkter og fællesudgifter hvis vi holder et event sammen.

Du er velkommen til at komme forbi og se butikken og tale med os. Og du kan tjekke os ud på instagram @classen_haandvaerk.
Hvis du er interesseret i at indgå i et butiksfællesskab må du meget gerne sende én mail til info@helenesoesschjoedts.dk med oplysninger om:

• Din baggrund
• Hvad du skaber
• Link til SoMe
• Billeder af dine produkter


Kontakt

info@helenesoesschjoedts.dk