Skjult annonce

Denne annonce er kun tilgaengelig via sin URL og vil ikke blive vist sammen med andre annoncer.

Skrå CPH - unik chance for at få eget stort kontor i hyggeligt arbejdsfællesskab på Frederiksberg

15.500 kr

Udleje   Københavnsområdet


I en grøn baggård på kanten af Nørrebro og Frederiksberg, har arbejdsfællesskabet Skrå til huse. Her sidder en bred skare af kreative sjæle, i en lys og hyggelig gammel buddingefabrik på Nordre Fasanvej.

Fra 1. april, maj el. juni udlejer vi et stort lokale i stueetagen ud, til og med dec. 2024, med mulighed for forlængelse - en unik mulighed for at blive en del af baggårdsfabrikken, med eget kontor. Rummet er ca. 70 m2 og har eget tekøkken samt adgang til toilet og bad. Rummet lejes ud delvist møbleret. Skrå består udover det tilbudte rum, af et arbejdsfællesskab og et atelierfællesskab fordelt på to etager.

Man bliver en del af husets større fællesskab og kan deltage i fælles frokoster, medlemsmiddage, fredagsbarer og netværksdage - blot nogle af de elementer og tiltag hvorigennem vi skaber og værner om vores kultur og fællesskab.

Pris (eks. moms) inkluderer rengøring, vand, varme og fibernet:
15.500 kr.
Plads til 6 medarbejdere under samme firma
Adgang til lokalet 24/7

Kaffe/te, print (begrænset), mødelokalebooking, adgang til husets øvrige faciliteter samt én fælles månedlig morgenmad er inkluderet i prisen.

Har ovenstående fanget din interesse, så skriv og lav en aftale, og kig forbi til en kaffe og hør mere om stedet og om os der sidder her.


Kontakt

skraacph.dk
instagram: @skraa_cph
mail: info@skraacph.dk
tlf: 42 41 64 67