Kontorpladser i Studio NORDVEST

2300kr (ex moms)

Udleje   Københavnsområdet


I vores kreative kontorfælleskab i kbh NV, har vi udover din kontorplads en stor Photostudie/multifunktionsal (75m2) og to mødelokaler. Disse lokaler kan reserveres uden ekstra omkostninger. I alt er der 24 arbejdspladser i åbne og lukkede lokaler. De lukkede lokaler er optaget dvs. at de nuværende ledige kontorpladser er i en åben sal, som man dele med andre.Målet er at have en god sammensætning af personer med forskellige professioner, som inspirerer hinanden i et kreativt arbejdsmiljø. Vi stræber efter at skabe en arbejdsplads, der virker for alle parter. Lige nu er vi 21 personer; fotografer, grafikere, videoproducere, designere, og et konsulenthus med softwareudviklere.


Pris for en kontor-/arbejdsplads er 2300 kr. + moms per måned. Alt er inkl. varme, rengøring, el og internet og fælles torsdagmorgenmad. Depositum er en måneds leje og en måneds opsigelse.

Vores lokaler (376 m2) ligger 5 minutter fra Nørrebro station, på Glasvej i Nordvest. Lokalerne har tidligere været Post Danmarks pakkeservice og har et industrielt look.Kontakt

Ved interesse kontakt mig på mail eller mob: christofwisse@gmail.com
Mob nr: 29 40 73 77