Kreativ plads(er) på Stockholmsgade Kbh Ø

2000 - 4000 kr UDEN moms

Udleje   Københavnsområdet


Er du/I 1-4 personer som gerne vil have jeres eget space?

HURTIG INFO
Stedet er en lys høj kælder på 100 kvm, på Stockholmsagde 2100 kbh Ø. Der er 2 borde med plads til 4 personer(manuel hæve/sænke), 2 kaffemaskiner, 2 køleskabe, opbevaringsrum, whiteboard, blækprinter, sofa, tekøkken, spisebord, toilet og et fint "indgangsrum" som ses på en af billederne, med mulighed for events. Det er et kreativt space, hvor du/ I kan lave det I har lyst til. Der er også et udstillingsvindue.

EGET SPACE - (MED OS)
Stedet er perfekt til dig som gerne vil have mere ro og plads til at være dig/jer selv. Det er ikke et storrumskontor - så hvis du ikke orker masser af mennesker og vil spille det musik du har lyst til og invitere som man vil - så er det stedet for dig/jer. Du/I har adgang 24/7 og får selvfølgelig jeres egne nøgle.

Dog skal I stadig være klar på at dele det lidt...
Stedet skal deles med os (5 personer), men vi er der meget sjældent.

Hvis du skal have lidt baggrundsinfo, så er stedet skabt af 5 venner. Vi startede stedet for 6 måneder siden med ideen om et kreativt fællesskab. Vi har næsten alle fuldtidarbejde, så kommer der ikke særligt meget. Derfor vil du/I have det (som udgangspunkt) for jer selv i alm. arbejdstid mandag-fredag.

Vi 5 har et fast møde hver torsdag fra 17-22, hvor vi mødes, sparrer, laver kreative ting mv. Dog vil vi godt kunne finde på at komme forbi på andre tidspunkter - men er der primært i weekenderne.

Vi vil super gerne dele stedet med nogle vi viber godt med, så vi kan tage en øl en gang i mellem, eller holde fælles arrangementer i lokalet. Bl.a holdte vi en åben fredagsbar med stor succes.

PRIS
Vi har sat prisen til 2000 - 4000 kr fordi det kommer an på hvor mange I er. Vi tænker det er et sted som passer fint til kreative personer eller en lille opstart til dig/jer som gerne vil have jeres eget space.

SKRIV OG KIG FORBI
Hvis du/I er interesserede så skyd mig en mail eller giv mig et kald, så kan jeg svarer på spørgsmål eller vise lokalet frem.


Kh
Alexander, Nicolai, Nikolaj, John og Jacob


Kontakt

Skriv til mig, Jacob på mail:
Jacobrossvagnby@icloud.com

Eller ring på:
tlf. 20633690